Parintele Adrian Fageteanu: “SA NU PRIMEASCA NIMENI!”

7-02-2009 Sublinieri

Categorii

Parintele Adrian Fageteanu, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Parintele Adrian Fageteanu: “SA NU PRIMEASCA NIMENI!”

  1. Sa dea bunul Dumnezeu fratilor nostrii crestini romani de pretutindeni lumina Sa, intelepciune si luare-aminte la vremurile de-acum, fiecare lucrand pentru mantuirea sa si-aproapelui! Sa dea bunul Dumnezeu sa fim uniti in cuget si simtiri!

  2. Pacat ca se termina asa brusc. Se pare ca Parintele spunea ceva deosebit despre mucenicie. Nu exista undeva si continuarea?

  3. Frumoase sunt cuvintele parintelui Adrian Fageteanu. De ce nu a-ti facut ascultare? Ati cerut blagoslovenie sa fie postate pe site?

  4. @ Liliana si Mihaela:

    Interviul e luat de pe youtube, nu ne apartine, nu l-am facut noi, ci parintii Ioan si Filotheu de la Petru Voda. Le-am semnalat intrebarile voastre si speram sa dea niste raspunsuri publice. Din ce am dedus noi din imagini + sunet, parintii au scos bateriile de la telefoanele mobile. Dupa cat ne dam seama, camera nu era ascunsa, filmarea este din fata, clara, deci nu cred ca parintele a interzis filmarea. Daca e altfel, nu stim, altcineva trebuie sa raspunda.

    In ce ne priveste, am sesizat ca in ultima parte de aici i se adresa direct parintelui Justin si e posibil sa fie ceva care trebuia sa ajunga numai la parinte. Dar e doar o ipoteza, nu cunoastem ce urmeaza, iar daca va aparea, vom da integral. Mesajul insa ni se pare cat se poate de lamuritor pentru cine doreste sa inteleaga si sa primeasca.

  5. Fratiile voastre,trebuie sa luam la cunostinta si sa verificam la oficialitati ca exista o “portita”buna:Ordinul nr.1190 din 2001 al Ministerului de Interne:”Persoanele care refuza cartea de identitate din motive religioase…”primesc buletine de tip vechi.Doamne ajuta!

  6. Pingback: “Adormirea uceniţei” « Memento mori!
  7. Din pacate ordinul 1190 nu mai este in vigoare, se referea doar la actualele carti de identitate.
    http://apologeticum.wordpress.com/tag/pasapoarte/

  8. @ Mihai: Asa este, nu mai e valabil.

  9. Cei suspiciosi sau nedumeriti legat de continuarea acestui material video, se pot adresa direct parintelui Filotheu Balan, autorul sau, la adresa: filotheu@yahoo.com

    Reiteram pentru carcotasi ca nu suntem in nici un fel implicati in realizarea acestor intregistrari si nici parintele Filotheu nu are vreun amestec in realizarea acestui site, lucru bine stiut pentru cine cunoaste polemicile tari dintre noi de anul trecut pe marginea cazului Corneanu, reflectate si in comentarii aici. Va multumim!

  10. Ar trebui sa intervenim si sa propunem Ministerului de Interne elaborarea unui nou ordin asemanator celui din 2001;motivele de constiinta si convingerile religioase sunt un motiv intemeiat supraordonat teoriilor controlului social,a acestei”prezumtii de infractionalitate”,care isi gaseste iata la noi “taram experimental” prin introducerea acestor acte;personal cred pozitiiei duhovnicilor nostri,care sunt oameni cinstiti si vrednici de crezare…haideti fratilor sa sunam cat mai multi dintre noi la M.I.(nr. de telefon se gasesc pe site-ul oficial),si sa cerem inovatie,nou ordin de adaogire la metodologia de aplicare a legii;nu se poate,sunt tot oameni,cu pricepere,nu doar marionete executante…suntem cam nestiutori noi romanii si intr-ale credintei si intr-ale societatii,dar sa nadajduim ca Dumnezeu ne-ajuta si in ignoranta noastra vinovata!

  11. Pingback: A PLECAT DINTRE NOI SI PARINTELE ADRIAN FAGETEANU...
  12. Pingback: ...SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA! Ce ne spune invatatura ortodoxa despre mucenicie, ispitirea lui Dumnezeu si bravada (I). Si: CINE (NU) ASCULTA DE PARINTELE ADRIAN FAGETEANU?
  13. Pingback: MARCEL PETRISOR - marturii despre Parintele Adrian Fageteanu si invataminte esentiale: "Incercarea in viata e pe masura pretentiilor pe care le are omul"
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate