Dumnezeu nu apare la stiri…

23-05-2008 2 minute Sublinieri

UPDATE:

“Mai multe organizatii nonguvernamentale au atentionat vineri, intr-o conferinta de presa, asupra pericolelor homosexualitatii, respectiv agresiunea asupra familiei, moralei si ordinii publice, inaintea marsului minoritatilor sexuale programat sambata, in Capitala. Asociatia Ziaristilor si Editorilor Crestini (AZEC) impreuna cu Asociatia Provita, Asociatia Christiana, Alianta Familiilor din Romania si Grupul de Reflexie pentru Protectia Familiei au criticat autoritatile pentru faptul ca au autorizat parada homosexualilor.
La Conferinta au participat prof dr Pavel Chirila, Asociatia Christiana si Centrul Paleativ Sf Irina, Parintele Teodor Peiu, preotul Spitalului de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” si membru al Comisiei de Etica a AZEC, Razvan Codrescu, AZEC, Parintele Fabian Mariut, responsabil cu pastorala familiei in Arhidiecezei Romano-Catolica de Bucuresti, Bogdan Stanciu, Asociatia Pro Vita si Alianta Familiilor din Romania si Victor Roncea, din partea AZEC si a Grupului de Reflexie pentru Protectia Familiei, care a prezentat si punctul de vedere oficial al cultului musulman trimis special de Muftiului Iusuf Murat. In cadrul conferintei-averizare publica s-au prezentat aspecte legate de homosexualitate din punct de vedere medical, teologic, juridic si jurnalistic, mass media fiind rugate sa prezinte cu responsabilitate propaganda agresiva publica a homosexualilor. S-a evidentiat lipsa de respect fata de majoritate a administratiei locale si centrale pretinse de dreapta, care ar trebui, conform doctrinei liberale sau populare, sa apere Familia, Scoala si Biserica. Atat parintele Peiu, care a reprezentat Comisia de Etica a AZEC, cat si parintele Fabian, care a reprezentat oficial Arhiepiscopia Romano-Catolica, au explicat pacatul pe care il reprezinta homosexualitatea din perspectiva ortodoxa si, respectiv, catolica. In pozitia oficiala a cultului musulman, transmisa de Muftiul Iusuf Murat, se arata: “Islamul interzice homosexualitatea. Aceasta fapta respingatoare este o abatere de la starea fireasca si o afundare in noroiul murdar, e o alterare a barbatiei si o crima impotriva dreptului feminitatii. Raspandirea acestui pacat intr-o comunitate de oameni altereaza viata si-i transforma in robi ai lui, facandu-i pe oameni sa uite virtutiile morale, sa uite de obiceiuri si de bunul gust. Coranul i-a acuzat pe ei prin glasul profetului Lot de intrecerea masurii, ignoranta, exagerare, stricaciune si crima: “Oare mergeti voi la barbatii din toate lumile/Si lasati voi muierile pe care Domnul vostru le-a creat pentru voi? Voi sunteti un neam de nelegiuti!” Capitolul As-Su’ara,versetele 165-166 din Coranul cel Sfant.”

  • Newsin: Contestatarii marşului homosexualilor acuză Primăria Capitalei de rea credinţă – “Asociaţia Provita, care a cerut instanţei să anuleze autorizaţia pentru marşul minorităţilor sexuale, acuză Primăria Capitalei de rea credinţă, pentru că nu a trimis tribunalului copia unui document şi, din acest motiv, judecarea cauzei a fost amânată, vineri, pentru data de 30 mai. “Este vorba despre copia protocolului încheiat de municipalitate cu organizatorii marşului, mai exact cu asociaţia Accept, protocol care, practic, a consfinţit autorizarea marşului homosexualilor. În lipsa acestui document, instanţa nu a putut da, astăzi (vineri – n.r.), un verdict. Vom merge însă până la capăt şi aşteptăm judecarea cauzei pe data de 30 mai”, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele asociaţiei “Provita pentru născuţi şi nenăscuţi”, Bogdan Stanciu. Secţia a IX-a, Contencios Administrativ, a Tribunalului Municipiului Bucureşti a amânat, vineri, pentru data de 30 mai, judecarea solicitării asociaţiei “Provita pentru născuţi şi nenăscuţi”, care a cerut instanţei să anuleze autorizaţia emisă de Primăria Capitalei pentru organizarea marşului homosexualilor, programat sâmbătă, în Capitală. Judecarea a fost amânată din motive procedurale, mai exact pentru lipsei comunicării unor acte către instanţă.”

***

si locuri unde totusi mai apare Dumnezeu:

***

MAICA DOMNULUI SALVEAZĂ DE LA ASFIXIERE

CÂINII OPRIŢI DE SFÂNTUL GHEORGHE

UMFLĂTURA VINDECATĂ DE PĂRINTELE PORFIRIE – din zilele noastre

Avem neapărată nevoie de senzaţional sau de har?!

CUM ÎNVAŢĂ COPILUL SĂ SE ROAGE

  • Crestinortodox:

K. V. Zorin: Conflictele intrapersonale si Faptele parintilor si sanatatea copiilor

Blog dedicat Sf. Ioan Maximovici:


    Categorii

    Pagini Ortodoxe, Presa

    Etichete (taguri)


    Articolul urmator/anterior

    Comentarii

    * Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

    Rânduială de rugăciune

    Carti

    Documentare