Parada degenerarii umane – UPDATE, 27 MAI!

25-05-2008 2 minute Sublinieri

Fotografie de la “gayfest” 2008, preluata de la Gabriela Sabau

Problema homosexualitatii, in dezbatere la Realitatea TV, cu comentarii foarte interesante si folositoare aici.

O reactie la atitudinea pro-homo a unor intelectuali – Mircea Platon – NOU!

  • Blog Victor Roncea:

IPS Bartolomeu Anania: Biserica este clara, raspunde printr-un “nu” raspicat si pacatului si demonstratiilor pacatosilor – NOU!

George Roncea a suparat din nou Patriarhia  – NOU

Asociatia Provita denunta “mafia roz” a homosexualilor infiltrati in Primariei Capitalei

Homosexualii sunt agreati de liberali si democrat-liberali pretinsi “de dreapta” si “populari”

  • Laurentiu Dumitru:

Sunt homofob, ca si Pavel, ca si Hristos

Homosexualii, fratii nostri?

  • Blog “Degeabatologie”:

Cum sa demontezi cateva sofisme “gay” prin analogie cu nazistii (multumim!)
Cateva greseli in argumentarea pro-gay. O analiza critica
In care se arata ca homosexualii este rai 🙂

  • Gandul:

„Sunt lesbiană, mamă şi episcop” – seminar gay înainte de paradă

„Tata gay, mama gay şi copiii – vai de ei!” – VIDEO

Mişcarea gay românească a născut homosexuali părinţi – VIDEO – groaznic si strigator la cer!

  • TVR:

Manifestaţie contra homosexualilor

Parada gay 2008 s-a desfăşurat fără incidente – urmariti cum arata si cum vorbesc sarmanii…

  • Realitatea TV:

Paradă gay în Capitală – Pro sau contra relaţiilor homosexuale?

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia “mama si tata” si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex, iar profesorii trebuie sa se asigure ca elimina atitudinile homofobe din comportamentul micutilor, precizeaza noile directive concepute de grupul Stonewall din Marea Britanie, care militeaza pentru drepturile homosexualilor, noteaza tabloidul britanic The Daily Mail, citat de Rompres. “Parinti” este un termen mai potrivit decat “mama si tata”, mai ales atunci cand este folosit in scrisorile si e-mail-urile trimise la domiciliul copilului. Noile directive vor fi lansate oficial miercuri de catre ministrul britanic al invatamantului, Ed Balls. In momentul in care profesorii discuta cu copiii despre casatorie, trebuie sa le spuna micutilor despre drepturile civile ale partenerilor si despre drepturile de adoptie ale homosexualilor. Documentul precizeaza ca elevii care isi catalogheaza colegii ca fiind “gay” trebuie sa fie tratati asemenea rasistilor, demonstrand astfel “toleranta zero” fata de folosirea acestui cuvant care reprezinta o insulta.

“Fii barbat!”, o alta expresie tabu Profesorii vor trebui sa evite sa le spuna baietilor “fii barbat” sau sa ii acuze ca se comporta asemenea “unor fete”. Aceste mustrari “ducand la intimidarea acelora care nu se conformeaza ideilor fixe in ceea ce priveste genul”, se precizeaza in document. In acelasi timp, scolile ar trebui sa incurajeze si sa prezinte drept model persoanele gay din randul personalului din invatamant, parintilor sau guvernatorilor. Personalul gay din invatamant ar trebui sa fie capabil sa discute despre viata privata dupa o consultare in prealabil cu directorul. Sfatul pe care directivele il dau profesorilor gay este: “Cultura scolara si etosul stabilesc gradul de deschidere al personalului in ceea ce priveste viata privata a fiecaruia, iar in acest sens este nevoie de sfatul si indicatiile directorului”. Departamentul pentru Copii, Scoli si Familii a insarcinat Stonewall cu intocmirea acestor directive in colaborare cu grupul de lobby Education Action Challenging Homophobia. Documentul prevede ca minorii cu varste intre patru si sapte ani ar trebui “sa inteleaga ca nu toti copiii au o mama si un tata” si sa invete despre structurile diferite pe care le poate avea o familie.

Copiii vor invata despre homosexuali celebri

 

Referitor la copiii cu varste intre 11-14 ani, directivele sugereaza ca: “Scolile ar trebui sa faca eforturi pentru a discuta cu elevii inclusiv despre faptul ca exista parinti de acelasi sex, evitand sa afirme ca elevii au o “mama si un tata”. Un profesor a declarat: “Am auzit termenul <<gay>> folosit ca abuz impotriva unor persoane in fiecare zi. Copiii nu stiu exact ce inseamna acest termen, dar stiu sa il foloseasca drept insulta. De aceea trebuie sa actionam cat mai repede”. “S-ar putea sa consume ceva timp la inceput, dar trebuie sa consideram “zero toleranta” pentru un astfel de limbaj. Trebuie sa ii facem pe copii sa inteleaga ca a fi homosexual nu este degradant”, a mai adaugat acesta. Ghidul apare la 5 ani dupa o lege a guvernului britanic care interzicea promovarea homosexualitatii in scolile din Marea Britanie. Luna urmatoare in scolile din insula britanica este luna “Lesbienelor, homosexualilor, Bisexualilor si Transsexualilor in Istorie”, unde copiii vor invata despre personalitati aparent homosexuale precum Leonardo da Vinci, Oscar Wilde si James Dean”.


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Parada degenerarii umane – UPDATE, 27 MAI!

  1. Pingback: PARADA DEGRADARII UMANE … sau ce ne aduce U.e. « ADEVARUL TE FACE LIBER
  2. Pingback: SUB SEMNUL ANORMALITATII … « ADEVARUL TE FACE LIBER
  3. Se pare ca Romania se integreaza rapid in lumea promiscua a occidentului, mai ramane sa fie facuta legalizarea casatoriilor intre ei – asa cum deja s-a facut in unele state din SUA – si atunci chiar ca traim vremuri apocaliptice.

    Imi aduc aminte de furtuna (huricanul) de la New Orleans de acum cativa ani de aici din SUA, care practic a smuls orasul acesta de pe fata pamantului, pt ca pana in ziua de astazi tot asa a ramas, nereconstruibil. Si aceasta s-a intamplat chiar in ziua cand fusese anuntata parada/festivalul anual al homosexualilor (orasul New Orleans era faimos pt astfel de evenimente o data pe an).

    Dumnezeu si-a aratat repulsia fata de noua Sodoma si Gomora care devenise orasul New Orleans…dand un exemplu si celorlalti…si totusi oamenii tot orbi raman! Ba mai mult, acest flagel atinge acum si tarile ortodoxe. Vai de noi…

    Sa ne rugam!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare