Sindicatul preotilor si “vaccinarea” fetelor pentru cancerul de col uterin – doua noi mari incercari?

27-05-2008 1 minut Sublinieri

Nu este altceva decât o dezmembrare şi o despărţire a unităţii noastre creştine. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că aici lucrează vrăjmaşul ăsta eretic care dezbină tocmai ce este mai esenţial, clerul. Ori noi, tocmai acum, în aceste momente grele, trebuie să ne închegăm forţele noastre de a duce lumea creştină pe un făgaş bun şi de rezistenţă împotriva ereziilor care se năpustesc sub diferite forme – formă politică, formă administrativă, culturală şi în general, sub orice aspect, ei caută să denigreze şi să aducă la tăcere Biserica Ortodoxă. Dacă Biserica Ortodoxă, la ora aceasta, nu este unită şi pusă într-o stare de rezistenţă şi activitate împotriva acestor rătăciri, ne găsim în faţa pericolului de a ne dezmembra şi de a cădea în mâinile “extratereştilor” (demonilor – n.n.) şi ereticilor.Ceea ce se întâmplă acum, prin aceste sindicate, – chiar dacă unii nu îşi dau seama şi eu îi rog să fie atenţi şi să se potolească, – este o influenţă numai şi numai dinafara Bisericii şi dinafara ţării noastre. Ei luptă împotriva Ortodoxiei, cu orice preţ, să o descompună, să o reducă la zero, să ne determine să ne aliniem întunericului acesta occidental. Pentru că atunci când un preot a început să ceară drepturi şi să facă greve, atunci el nu mai este pe linia tradiţiei, ci se alătură modernismului întunecat.

***

“In ultimii 18 ani populatia Romaniei s-a redus cu 2-3 milioane de persoane. Americanii au fost brusc prinsi de grija fata de populatia Romaniei, pregatind un experiment medical in masa: Albright da tonul la vaccinarea impotriva cancerului uterin Program – Romania ar putea initia in toamna acestui an, odata cu inceperea scolii, un program de vaccinare a tinerelor impotriva
cancerului uterin. Madeleine Albright, care s-a intalnit, ieri, cu premierul Tariceanu, este implicata, prin grupul pe care il conduce, intr-o campanie internationala de prevenire a cancerului uterin.
Romania este pe primul loc in Europa de Est in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de aceasta boala…”

Cand cineva ca si Madeleine Albright, cea care cand era Secretar de Stat al SUA, a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a jumatate de milion de copii Irakieni, “a meritat” , incearca sa influenteze primul ministru al Romaniei in scopul “obligativizarii” acestui vaccin, orice om cu cap, trebuie sa-si puna intrebari, asupra adevaratelor motive pentru promovarea vaccinului Gardasil. Luati aminte! Citisem si eu de curand de acest vaccin, pt a carui campanie vine special la Bucuresti, M.Albright. De ce oare?? Nu ma mai mira nimic, doar “ei” lupta pt a obtine “cresterea populatiei zero”, cu precadere in tarile ortodoxe“.


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Sindicatul preotilor si “vaccinarea” fetelor pentru cancerul de col uterin – doua noi mari incercari?

  1. vaccinul acela inca nu este probat indeajuns din punct de vedere clinic-medical. In unele tari din EU, de exepmplu Austria, s-a constatat ca el este chiar periculos, ca urmare a unui asemenea vaccin o fata de 18 ani a murit (caz intimplat anul acesta in Austria – vezi http://www.oe24.at/zeitung/oesterreich/chronik/oberoesterreich/article208032.ece )

  2. Hristos a Inviat!
    Doamne ajuta tuturor,

    Referitor la vaccin si consecintele lui, imi permit sa dau un sfat profesional (pentru ca sunt in domeniu) si crestin pt. ca mi s-au pus mai multe intrebari de catre prieteni si cunoscuti.

    Vacinul se cheama Gardasil si numai ce a fost aprobat in SUA (de cateva luni)pt protectia impotriva a 4 strains (tulpine) de HPV (Human Papiloma Virus), virus care este responsabil in mare parte de cancerul de col uterin. Insa acest cancer mai are si alte cauze (nestudiate suficient).
    HPV poate produce cancer si la barbati nu numai la femei.
    Gardasil protejeaza impotriva virusului numai in procent de 70%.
    Acest virus face parte din categoria STI (sexual trasmited infections)…care cred ca nu are nevoie de translatare.
    Boala, ca de altfel multe alte boli venerice (care se transmit pe cale sexuala) este o pedeapsa a lui Dumnezeu pentru promiscuitate! Asa cum este si HIV infection or SIDA pe romaneste si pentru care ultimele cercetari stiintifice de gasire a unui vaccin impotriva lui au esuat deplorabil.

    Cea mai buna metoda de prevenire este abstinenta in afara relatiei de casatorie si trairea in duh crestin ortodox.
    Cei care urmeaza calea credintei in Domnul (deci raman in abstinenta pana la casatorie) nu au nevoie de un astfel de vaccin, pentru ca nu are de unde sa contacteze acest virus, deci nu au de ce sa te teme.
    Iar daca ai indoieli in privinta viitorului sot, fa-i teste (asa cum se fac aici in SUA) inainte de casatorie.
    In ceea ce priveste efectele secundare “Long-term” (pe timp indelungat) stiintific nu se stie inca pentru ca vaccinul numai ce a fost aprobat. Nu este hormonal! Trebuie retinut ca orice vaccin este o forma inerta a virusului sau bacteriei cu care se incearca sa se previna boala
    iar o data introdus in organism creeaza anticorpi, deci immunitate impotriva viitoarelor atacuri. Exista cazuri cand aceste forme inerte o data introduse in corp nu numai ca nu au prevenit boala dar s-au activat si au inbolnavit persoana respectiva (insa acestea sunt cazuri rare si se intampla de obicei in timplul experimentelor care se fac pana la aprobarea unui vaccin – asa cum s-a intamplat cand se studia un nou vaccin pentru HIV. Daca acest fapt se intampla, vaccinul nu este introdus pe piata americana.
    Ceea ce ce spune in presa ca ar fi o manipulare cu acest vaccin, hai sa nu fim chiar asa psycho. Iertari de expresie!
    Se face atata propaganda asupra multor lucruri, insa crestinii ortodocsi uita un lucru esential: ca daca traiesc o viata de sfintenie asa cum ne invata biserica noastra ortodoxa, indiferent ca sunt in lume nu au de ce se teme.
    Majoritatea armelor ca sa spun asa, cu care se lupta astazi impotriva fiintei umane pana la extinctia ei, au de a faca cu pacatul pe care crestinul la nivel individual il imbratiseaza (vezi contraceptivele) prin alegere proprie, fara sa fie obligat de societate sa o faca.
    Eu sunt asa mai ciudata si cred ca nu cei care le introduc sunt vinovatii, ci noi insine pentru ca ne-am departat de Dumnezeu si incercam sa facem asa un fel de amalgam din credinta (suntem si cu Dumnezeu dar nici de modernism nu ne putem dispensa) ori asa ceva nu se poate pt. cineva care se ganseste serios la mantuire.
    Si asa cum spune Sf Apostol Pavel “cercetati toate lucrurile si pastrati numai ce este bun” asa si noi avem libertatea de a spune da sau nu acestor “momeli” ale societatii moderne.
    Medicina moderna a facut si inca face multe descoperiri in ajutorul omului asa cum a facut si multe in defavorea lui. Nu trebuie generalizat. Noi trebuie sa luam insa numai ceea ce ne este de folos sufletelor si trupurilor noastre spre mantuire si nu spre satisfacerea de placeri usoare.

    Deci daca te ti curat in Domnul, nu ai nevoie de un astfel de vaccin!
    Omul este insa liber sa faca ce vrea (trairea in credinta nu i se poate impune) insa trebuie sa stie ca libertinajul sexual are si consecinte(efecte secundare nestudiate si multe altele…).

  3. Pingback: Război întru Cuvânt » “SISTEMUL” sau CUM LUCREAZA SATANA “LA DOUA MAINI”
  4. Pingback: CEDO decide ca sindicatele preotesti sunt legale. PATRIARHIA REACTIONEAZA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: SINDICATELE PREOTILOR. Ce au spus IPS Bartolomeu Anania, Parintii Iustin Parvu, Arsenie Papacioc si alti duhovnici despre initiativa? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare