Noutati 21 iulie

21-07-2008 1 minut Sublinieri

diomid.jpg

Apocalipsa e anunţată pe 21.12.2012

Omenirea mai are 100 de luni să se salveze

Asadar au si masonii “apocalipsa” lor, care promite nasterea unei noi lumi in care “tinerii nu vor mai accepta vechile instituţii, care vor dispărea cu timpul!”. Nu poate fi intamplatoare propaganda suspecta ce se tot face acestei “date” a “sfarsitului lumii”, ci este semn ca pentru acea data anume se pregateste ceva de catre mai-marii oculti ai acestei lumi.

“[…] Patriarch Alexy II of Moscow and All Russia conveyed his message to the forum. He said that all its participants “bear great historical responsibility,” as they have to “decide between traditional, Biblical interpretation of Christian morals and the tendency, which takes sin and permissiveness for demonstration of love and tolerance.” According to the Russian Church primate, decisions taken at the Lambeth conference “are extremely important for the entire Christian world as further relations between Christian Churches and Anglican community largely depend on them.”

  • Basilica: Monument comemorativ dedicat arhimandritului Ioanichie Bălan – daca l-am si cinsti cu adevarat si i-am urma sfaturile si avertismentele ar fi si mai bine; dar dupa ce l-am prigonit in ultimii sai ani de viata, acum ii ridicam monument? Cam asa faceau si fariseii pentru prooroci, nu-i asa? Ce pacat ca insusi nepotul sau, actualmente ierarh in Moldova, vorbeste in cu totul alt duh decat unchiul sau adormit intru Domnul… incat ne e teama ca se rasuceste in mormant smeritul si blandul (acum si Fericitul) Ioanichie!

Bilderberg lista participanti

PAPUSARII – inceputuri

PAPUSARII – Uniunea Europeana

 

 


Categorii

Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Noutati 21 iulie

  1. Fratilor !

    Vreau, de dragul Adevarului si nepartinirii, sa va atentionez asupra confuziei (rau-intentionate) care se creaza in jurul cazului episcopului Diomid din Rusia. Din cauza barfelor si informatiei neverificate puteti sminti pe multi crestini cu informatiile pe care le preluati de pe diferite siteuri, dar care toate au acelasi scop – de denigrare si raspandire a minciunilor contra ep. Diomid.

    Parintele Savatie nu este la curent cu ce se intampla. Articolele sale la aceasta tema nu sint relevante, intrucat sint subiective si nu se intemeiaza pe documente si argumentari.

    Va afisez o colectie de linkuri (evident, in lb. rusa) de la prima sursa, care va va lamuri. Faceti un efort si cautati un traducator. Fiindca mare pacat va agonisiti pt raspandire de minciuna si barfa (acum cand stiti). Inteleg ca sinteti mai departe focarul intamplarilor si de aceea puteti cadea mai repede in cursa. Eu va spun nu doar din cele citite, dar si din cele auzite de la oamenii care au fost chiar acolo, in Rusia.

    1. http://rusprav.org/2008/July/OpenLetterForDiomid.html
    2. http://rusprav.org/2008/July/AnaphenaByDiomid.html
    3. http://rusprav.org/2008/July/LawlessPeacekeepers.html
    4. http://rusprav.org/2008/July/NoRepentance.html
    5. http://rusprav.org/2008/June/CallForJustice.html
    6. http://rusprav.org/2008/June/AreTheyBelievers.html
    7. http://portal-credo.ru/site/?act=news&id=64157&topic=499

    Pana va lamuriti, este neaparata reteragerea linkurilor care se refera la acest caz, pt. a nu sminti crestinii. Cu iertare si Doamne, ajuta !

    P.S: Stiti prea bine ca nu am nici un interes. Adevarul este mai presus de toate. Nu este neaparata publicarea acestui mesaj. Este adresat personal adminilor acestui portal.

  2. @ Hristofor:

    Din cauza linkurilor continute in el, mesajul sau a intrat automat la “spam” si l-am vazut abia azi-noape, deci dupa cateva zile. Sa ne ierti, te rugam, n-a fost ceva intentionat!

    Nu vom retrage linkurile, pentru ca nu are rost sa cenzuram ceea ce s-a scris deja, ci trebuie sa combatem. Si noi am inceput sa primim mai multe semnale si sa ne dam seama ca ceva foarte ciudat si necurat este cu aceasta caterisire. S-ar parea ca este o campanie de manipulare gen Tanacu, la noi, dar la un nivel mai inalt. Oricum, nici pana acum, din ce tot am citit, n-am gasit vreun motiv valid de caterisire…

    Deci asteptam si gazuim fara probleme orice informatie relevanta si credibila, chiar si de pe un canal neoficial, pe acest subiect. Din pacate, nu stim limba rusa si ne-ar fi de folos daca fratia-ta sau altcineva ne-ar da o mana de ajutor.

    Iti multumim!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare