Joaca de-a Dumnezeu (Noutati 9 septembrie 2008)

9-09-2008 42 secunde Sublinieri

untitled1.jpg

Adevarul despre KSL Catalin si lacasurile lui “ortodoxe”
Predarea si manifestarea religiei in scoala e atacata din nou in Romania
I.P.S. Andrei i-a indemnat pe europeni sa dea nastere la mai multi prunci

  • Theologhia:

Despre vizita lui Traian Basescu la Cavalerii de Malta si dialoguri cu Masonul Balaceanu-Stolnici: Ordinul de Malta nu a activat in perioada comunista in Romania

‘Binecuvantata’ coincidenta: motto-ul ‘Festivalului Sperantei’ de la Timisoara in … Calendarul Crestin Ortodox al Patriarhiei pe 2008

O presiune asupra Romaniei: vizita papei de la Roma (1)

Criza demografica are efecte dramatice in Japonia si Rusia

Pe 10 septembrie 2008… „Un suspin al nimicului”!

  • Antena3:

SE AMÂNĂ SFÂRŞITUL LUMII? EXPERIMENTUL LHD VA ÎNCEPE PE 21 OCTOMBRIE, FĂRĂ BĂSESCU

Savanţii nebuni gravitează în jurul LHC. Pro şi contra cercetărilor de la Geneva

LHC. Cel mai mare experiment din lume ar putea cauza sfârşitul acesteia (FOTO) (01 09 2008)

Kievul linseaza mediatic Romania

Senatorii au decis că preoţii vor fi verificaţi numai la cererea BOR

  • Razvan Codrescu:

MIRCEA PLATON, LEO ALLATIOS ŞI… “BABA ORTODOXA”

NE-MÎNGÎIERILE FILOSOFIEI


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Joaca de-a Dumnezeu (Noutati 9 septembrie 2008)

  1. Bertrand Russell , in “Impactul Ştiinţei În Societate „ scria :

    ” Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

    În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. ”

    Cred ca deja cam pe aici s-a ajuns .

    Radacinile companiei Merk (producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD ) pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele “Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania . Farmacie ingereasca ? Da , dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884 . Sigmund Freud , autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens . Tot ei au patentat si MDMA ( popular , ecstasy ) .

    In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite , Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917 in timpul primului razboi mondial . Figureaza acum a fi companie independenta , a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic . Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) si asta spune de la sine foarte multe .
    Sa vedem acum cine este individa care a promovat vaccinul in Romania .

    Madeleine Korbel Albright ( nascuta Marie Jana Korbelová , evreica ) , ( 1937 – ) este prima femeie United States Secretary of State . Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

    In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright .

    Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations .

    Este sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationala .

    Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii . Astfel , pe cand era la ONU , nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda , mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara . De ce ? Pentru ca impartaseste parerile prietenului Henry Kissinger care spunea in 1974 :

    “ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

    In 1996 , in emisiunea “ 60 de minute “ a postului CBS , Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului : “ Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit . Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “ . Raspunsul ei : “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “

    S-a opus United States resolution on Armenian genocide , fapt pentru care a primit critici din partea armenilor , dar putin ii pasa ei .

    O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe , prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei . Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti , cand pe bombele lansate era scris “ Paste Fericit “ . Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi , in frunte cu Hashim-Thaci , seful UCK .

    In concluzie , observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy , membra CFR , subordonata ELITEI planetare , cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun , nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime . O veche zicala zice ca omul se cunoaste dupa fapta sa . Intr-adevar , orice om poate gresi in viata dar dupa ce se pocaieste se schimba , insa acestia nu dau nici un semn de schimbare .

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare