Marx chemat sa salveze capitalismul (Noutati 9-10 octombrie)

10-10-2008 1 minut Sublinieri

http://ro.altermedia.info/images/080926_cartoon_600.jpg

Pro-vita Bucuresti va atentioneaza cu privire la vaccinul anti-HPV, “Gardasil”

În care se discută despre încăpăţânări şi modele de urmat şi modele de neurmat şi, în general, despre o viaţă morală sănătoasă şi despre educaţia copiilor. Dar mai ales, despre ce este şi ce poate să devină femeia contemporană, în caz că lasă la o parte ambiţiile personale şi egoismul. Părintele Gheorghe Holbea, preot la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” – Precupeţii Noi din Bucureşti.

Zeci de preoti ortodocsi sunt anchetati si judecati anual de catre organele de ancheta ale Bisericii Ortodoxe. Procurorii bisericii ancheteaza preotii care devalizeaza bunurile Patriarhiei, preoti care isi dracuiesc colegii,  isi injura enoriasii sau superiorii ierarhici, preoti care beau, se bat, sustin ereticii sau care “mangaie” cutia milei. Coruptia in randul preotilor este recunoscuta de catre reprezentantii Patriarhiei. Purtatorul de cuvant al BOR, parintele Stoica spune insa ca numarul celor care pacatuiesc este nesemnificativ. Teologul Radu Preda sustine insa ca fonomenul coruptiei in cadrul BOR este la fel de prezent ca si societatea romaneasca.

  • Romania libera: 

Rezistenta prin credinta

Bancile dau in judecata bloggerii care dau informatii alarmiste

“… Sub ochii nostri insa, mirajul acestui colt de rai incepe sa se destrame, pe masura ce flacarile crizei economice mondiale il ating din ce in ce mai dramatic. In ultimele zile, doua dintre primele trei banci islandeze au fost nationalizate de catre Guvern. Prabusirea sistemului bancar poate insemna pentru Islanda un faliment national, in conditiile in care pe el se bazeaza in buna masura cresterea economica a tarii. Pentru cine nu stie, la ora aceasta datoriile bancilor islandeze depasesc de cateva ori Produsul Intern Brut al tarii. Asa se face ca Islanda, stat membru NATO, se regaseste in ipostaza de a cere (si de a primi) ajutorul financiar al Rusiei pentru a putea depasi criza…”

Guvernul SUA ar putea naţionaliza şi alte bănci

Europa trece la măsuri excepţionale

  • Ziua:

Papusarii Marii Crize
FMI: Recesiunea se prelungeste si in 2009
Satelitul care iti vede sub plapuma

  • ProOrtodoxia:

Lumea condusa de masoni
Viziunea ortodocsilor americani asupra ecumenismului


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Marx chemat sa salveze capitalismul (Noutati 9-10 octombrie)

  1. Imi place titlul postarii. 🙂

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare