Recomandari 25 octombrie

24-10-2008 1 minut Sublinieri

 

Are 105 de ani si este virgina nu a avut niciodata timp de sex

  • Viata la tara:

Cum să trăieşti 100 de ani!
Children see, children do
Copiii fac ce văd!
Ortodoxie şi ortorexie:

Ce folos sanatatea si veselia de aici, daca dincolo vom plange o vesnicie? Ce folos ca mancam eco si bio, daca nu mancam Trupul si Sangele lui Hristos? Putem sa ne umplem timpul pe care-l mai avem de trait cu grija de a-l prelungi cat mai mult. Putem sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a nu ne intalni cu suferinta. Putem sa traim cu teama ca noua n-o sa ni se intample. Iar, la sfarsit, cand vom privi in urma, ne vom mira ca, totusi, ni s-a intamplat. De asta chiar putem fi siguri“.

  • Cidade de Deus:

Sfaturi înţelepte ale Părintelui Dionisie de la Schitul Colciu, Muntele Athos
Prăznuirea Icoanei Preasfintei Născătoare de Dumnezeu „Bucuria Celor Necăjiţi” – 24 octombrie
Principalele rătăciri ale necalcedonienilor. Scurt istoric

Marea criză din 1929, varianta 2008? | VIDEO

 “Dezbrăcarea” pe aeroport, întârziată de UE

Exhibiţioniştii, greu de pedepsit
Persoanele care se masturbează în văzul lumii se aleg cu plăcerea, privitorii rămân doar cu indignarea, iar poliţia, cu frustrarea că nu poate să-i prindă în fapt.

  • Gardianul:

Un mitropolit ortodox sârb este sigur ca razboiul bate la usa in Balcani
Chipul Sfântului Dimitrie din racla seamana perfect cu cel zugravit in icoana

 In America, catolicii se indreapta din ce in ce mai mult spre secte

  • Crestinortodox:

Procesiunea “Calea Sfintilor” – VIDEO
Sfantul Apostol Pavel – Conferinta Parintelui Coman

  • Bataiosu:

Seful Bisericii Ortodoxe Sarbe, Patriarhul Pavle, ar fi demisionat
A innebunit lumea de-a binelea: O femeie a fost arestata pentru asasinarea sotului ei virtual (de fapt asasinarea e virtuala, nu sotul, dar arestarea e reala)

NASA si Agentia Spatiala Europeana viseaza la colonizarea planetei Marte
Presedintele Ungariei se amesteca in treburile interne ale Romaniei sustinand autonomia tinutului Secuiesc
Un pupincurist evreu anti-crestin vrea sa lumineze Neamul Românesc Crestin!
Ordin de la Ministerul Sanatatii: Aia care nu au bani pot sa moara!

“Un proiect de ordin al ministrului Sănătăţii, care îşi propune reorganizarea secţiilor de ATI, a stârnit nemulţumirea medicilor. Mulţi sunt de părere că în spitale se introduce eutanasierea”.


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Recomandari 25 octombrie

  1. Referitor la articolul

    EvZ: Marea criză din 1929, varianta 2008? | VIDEO

    Ben Shalom Bernanke ( NOTA 1 ) :

    “ Referitor la Great Depression , aveti dreptate , noi am facut-o . Ne pare rau .

    In articol se evita folosirea unui nume : ROCKEFELLER .

    In 1895 componenta franceza a familiei Rothschilds ( NOTA 2 ) devine interesata in cumpararea minelor Anaconda , achizitionand un sfert din ea . Si nu era singura pe lista . La sfarsitul anilor 1890 familia controla deja peste 40 % din intreaga productie mondiala de cupru . Rolul lor in Anaconda a fost insa scurt , in 1899 predand stafeta familiei prietene Rockefeller care au creat din ea gigantul Amalgamated Copper Mining Company , una din cele mai mari trusturi de la inceputul secolului 20 . Intreaga compania a fost insa cumparata printr-un artificiu financiar de catre Henry H. Rogers ( prietenul si partenerul de afaceri al lui John D. Rockefeller ) impreuna cu William Rockefeller cu implicarea National City Bank of New York . Pana in 1915 reuseste sa incorporeze toate rivalele din zona , dupa care isi reschimba denumirea in Anaconda .
    Industria cuprului era extrem de profitabila prin pretul ridicat artificial in conditiile in care incepuse electrificarea . In anii 1920 profitul companiei atinsese maximul , extinzandu-se si in industria de mangan , zinc , aluminiu .
    In 1922 achizitioneaza operatiunile miniere din Chile ( Chuquicamata , cea mai mare din lume ) si Mexic , aducand doua treimi din toate profiturile companiei .
    In 1928 insa , Rockefeller incepe crearea dezastrului care a atins in 1929 apogeul . Au vandut actiunile companiei , pe care mai apoi tot ei le-au cumparat . Fluctuatia a fost uriasa , de la 40 la 128 dolari per actiune in trei luni . A fost considerata cea mai mare frauda din istoria bancara de pana atunci si cauza declansarii MARII CRIZE .

    Aratam in articolul

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-27/534502/Criza-financiara-din-SUA-%2C-etapa-principala-in-edificarea-NOII-ORDINI-MONDIALE.html

    motivul si modalitatea prin care PAPUSARII creaza mega crize mondiale : pentru a oferi mai apoi „ solutiile „ ce reprezinta in fapt pasi in crearea GUVERNULUI MONDIAL .

    Walter Rathenau ( NOTA 3 ) scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse :

    „ Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii „

  2. In acest comentariu am prezentat doar un crampei din activitatea acestora . Alte detalii despre celebra familie Rockefeller si relatia lor cu ceilalti , cititi va rog in articolul :

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIALA.html

  3. NOTE :

    ( NOTA 1 )

    Ben Shalom Bernanke ( 1953 – ) , evreu , presedinte al consiliului guvernatorilor Federal Reserve succedandu-l pe Alan Greenspan ( evreu ) in aceasta functie din 2006 . Intre 2002 si 2005 a fost membru Board of Governors of the Federal Reserve System . Participant intruniri Bilderberg .
    A scris lucrari despre Great Depression .

    ( NOTA 2 )

    Mayer Amschel Rothschild ( 1744 – 1812 ) , este fondatorul imperiului bancar Rothschild , cea mai de succes familie din istorie . Numit initial Mayer Amschel Bauer , si-a schimbat numele in Rothschild , in traducere SCUTUL ROSU .
    Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi , inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice .

    Cititi va rog si articolul :

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-01-17/263573/PAPUSARII—inceputuri.html

  4. ( NOTA 3 )

    Walther Rathenau ( 1867 – 1922 ) , evreu , industrias german , politician , scriitor , ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau .
    Legaturi stranse cu masoneria . Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica . Unul din fondatorii German Democratic Party . In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe . Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti .

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-06/541912/EVREI-CELEBRI.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare