CONFESIUNI MASONICE (Noutati 15 nov. 2008)

15-11-2008 3 minute Sublinieri

 image008.gif

(…)- Părăsirea Masoneriei a avut consecinţe asupra carierei dumneavoastră?
– De atunci n-am găsit loc în nici o administraţie publică sau semi-publică, în pofida curriculumului meu bogat.

– Aţi primit vreodată ameninţări cu moartea?
– După ce am fost dat afară din postul meu de
muncă în administraţie şi am început să acţionez împotriva acelei decizii arbitrare, am primit vizita unui “frate” din Marea Lojă a Franţei, profesor universitar şi secretar regional al Forţei Muncitoreşti, care mi-a spus cu răceala cea mai mare că dacă mergeam înainte la tribunalul de muncă “mi-aş fi pus viaţa în pericol” şi el nu ar fi putut să facă nimic pentru a mă proteja. Nu mi-am imaginat niciodată că pot să fiu ameninţat cu moartea de masoni cunoscuţi şi onorabili din oraşul nostru (…)”.

“Una din organizatiile de frunte ale arabilor americani a acceptat scuzele prezentate de catre seful Administratiei presedintelui Barack Obama, Rahm Emanuel, pentru unele remarci care au fost facute de tatal sau, intr-un ziar israelian, informeaza BBC, citat de Rador.

Astfel Benjamin Emanuel a declarat ziarului israelian Ma’ariv ca fiul sau, care este evreu, va avea o influenta asupra noului presedinte, dand o turnura pro-Israel Administratiei sale, adaugand apoi: “De ce nu ar face-o? Doar nu este arab, deci nu va lua in deradere neajunsurile manifestate la Casa Alba. (…)”

Vestul Europei a intrat oficial in regres economic * Berlinul a anuntat un recul al PIB-ului de 0,5%, la fel si Londra * Declinul economic al celor 15 tari din zona euro are la baza recesiunea tehnica instaurata in Germania si Italia * Conform estimarilor OECD, contractia economica se va intinde pana la sfarsitul lui 2009* Si FMI a publicat o prognoza care arata ca, pentru prima oara dupa Al Doilea Razboi Mondial, natiunile avansate ale lumii se vor confrunta cu un declin economic, anul viitor * Ministrii de Finante si sefii bancilor centrale din cele mai puternice 20 de natiuni ale lumii se intrunesc, la Washington, pentru a gasi o solutie comuna la criza economica * Bush ar vrea reforme, dar se opune vehement oricarei restructurari fundamentale a sistemului capitalist * Seful Comisiei Europene, Manuel Barosso este de parere ca trebuie acordate competente sporite FMI * Cancelarul Angela Merkel asteapta un program de lucru concret pentru urmatoarele 100 de zile * Presedintele Bancii Mondiale declara ca toate statele se misca acum intr-o zona periculoasa, cu riscuri mai ridicate pentru exporturi, investitii si bugete * Discutiile de la Nisa pe tema semnarii unui nou parteneriat strategic intre UE si Rusia au esuat.

DISPAR LOCURI DE MUNCĂ/ Dominoul şomajului

EXCLUSIV ● Ion Ţiriac: Criza îi face bogaţi pe cei cu bani şi îi sărăceşte pe cei săraci

“Saisprezece militari romani care au participat la misiuni peste granita au fost nevoiti sa se intoarca acasa inainte de termen, grav bolnavi, avand tumori, paralizii, diabet, iar unul dintre acestia avand grav afectata vederea”.

In prezent, in Romania se estimeaza ca mai mult de 1,5 milioane de persoane au diabet, ceea ce reprezinta un procent de aproximativ 9,4% din populatia adulta a tarii. “Sub 50% dintre aceste persoane sunt constiente de prezenta bolii si sunt diagnosticate. Numai anul trecut au fost inregistrate 11.000 de cazuri noi de imbolnavire, diabetul tinzand sa devina o pandemie…

“Miracol in China, unde o femeie de 29 de ani, intrata in coma in cea de-a doua luna de sarcina, a adus pe lume un baietel sanatos. Sarcina a fost dusa la termen in ciuda opozitiei initiale a medicilor, care au sfatuit familia femeii, data fiind gravitatea starii acesteia, sa isi dea acordul pentru un avort. Rudele au refuzat, dupa ce, la auzul discutiei privind o eventuala intrerupere de sarcina, aflata pe patul de spital in stare vegetativa, chinezoaica a inceput brusc sa planga”.

  • Ziua – suplimentul Dosare ultrasecrete: 

Enigmele 11 septembrie 2001

Identitatile furate ale teroristilor

De aproape un an, la rubrica de mica publicitate a mai multor tabloide apar fel de fel de anunturi despre “maici” care ar fi capabile sa rezolve orice fel de problema, cu ajutorul unor metode care tin insa de vrajitorie! Mai mult de atat, unele anunturi sunt insotite chiar de pozele reale ale unor maici, cu crucea in mana sau cu icoane ale Maicii Domnului si Mantuitorului. Un ultim caz este cel al maicii Ieronima, din Arhiepiscopia Tomisului, care s-a trezit acostata pe strada de persoane care, fie ii cereau spijinul, fie o dojeneau pentru ratacire, aratandu-i ziarele in care poza cuviosiei sale insotea anuntul despre vindecari si dezlegari, deschiderea cartii sfinte etc. Asa s-a descoperit ca unor maici autentice li se fura, intr-un fel, identitatea, fotografiile erau scanate de prin articole serioase de presa si asociate anunturilor din tabloide.

Duminică, 16 noiembrie 2008, ora 18:00, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul’ din Palatul Patriarhiei, Preafericitul Parinte Patriarh DANIEL va participa la deschiderea Simpozionului „Serile Filocalice” organizat de Asociaţia Studenţilor Creştin-Ortodocşi Români – filiala Bucureşti, în colaborare cu Arhiepiscopia Bucureştilor, în perioada 16-30 noiembrie 2008. Cu acest prilej, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va adresa un cuvânt la tema simpozionului „Biserica – locul întâlnirii oamenilor cu Dumnezeu”.


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare