ATENTIE LA GARDASIL! (Noutati 17 nov. 2008)

17-11-2008 1 minut Sublinieri

http://www.epochtimes-romania.com/news_images/2007/10/2007_10_09_seringa.jpg

Noua ordine mondiala dupa G20

Rusia nu exclude aderarea la NATO

  • EVZ: CHRISTIAN MITITELU: Reconfigurarea sistemului:Au convenit în termeni generali asupra necesităţii unui efort comun de a stimula economia mondială. Au hotărât, din nou, în linii mari, să reformeze modul de funcţionare al pieţelor financiare şi să revigoreze rolul Fondului Monetar Internaţional şi al Băncii Mondiale. Mai mult nu s-a putut la o primă întâlnire.”

Islanda este gata de aderare “Eurosceptica Islandă a fost convinsă să facă acest pas după prăbuşirea sistemului bancar, care a arătat costurile lipsei de protecţie din partea UE, apreciază analiştii.”
Obama vrea să încheie războiul şi să refacă statutul moral al SUA
Olmert cere lumii să oprească Iranul

  • Jurnalul National:

REUNIUNEA G20 / Capitalismul trebuie să revizuiască 47 de hibe

Va trece ea şi criza astatendinta care se intrevede si in acest editorial semnat de un cunoscut oficial al BNR este de pastrare si intarire a capitalismului globalist, printr-un surplus de reglementare (citeste control) si de uniformizare mondiala. Desigur, “se trece cu vederea” faptul ca exact acest sistem capitalist global si globalizant a produs criza…si ca nu intarirea lui ar fi solutia. Tarile vor cunoaste dificultati din ce in ce mai mari si se va proclama, cum se face deja, necesitatea unor masuri globale, necesitatea intaririi rolului unor institutii mondiale de tipul FMI…


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare