Salutam noile masuri ale regimului neo-bolsevic al UE (Noutati 29 nov. 2008)

29-11-2008 1 minut Sublinieri

gestapo.jpg

“După şapte ani de negocieri, Comisia Europeană a decis ca rasismul, xenofobia, negarea sau banalizarea genocidului să fie pedepsite cu închisoare de la unu la trei ani, în ţările din Uniunea Europeană. Miniştrii de Justiţie ai ţărilor membre UE au hotărât, vineri, să încadreze în legislaţie aceste sancţiuni penale, informează Mediafax.

Rasismul şi xenofobia nu îşi au loc în Europa şi nici în altă parte din lume” a declarat comisarul european al Justiţiei, Jacques Barrot. Salut introducerea sancţiunilor severe şi eficiente împotriva acestor încălcări ale drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale care sunt principii comune în ţările europene“, a adăugat acesta.

Membrii Comisiei Europene au hotărât să sancţioneze şi “susţinerea, negarea sau ironizarea în mod public a genocidului, a crimelor împotriva umanităţii şi a crimelor de război. În funcţie de timpul necesar introducerii prevederilor în legislaţiile naţionale, acestea ar putea în câteva luni sau chiar în câţiva ani”.

Minority Report devine realitate in Marea Britanie: Camere video care detecteaza infractiunile inainte ca acestea sa fie comise

“De fapt, sustinatorii “justitiei sociale” radiau de bucurie in urma alegerii noului lor ‘Mesia’, Barack Obama. Cativa dintre ei vorbeau despre planurile de a participa la inaugurare si erau total neinformati asupra faptului ca peste doua zile 100.000 de oameni vor marsalui catre Capitoliu pentru dreptul la viata al americanilor nenascuti, pe care ei tocmai il declarasera nul alegandu-l pe Obama la carma tarii [2]. Unul dintre ei s-a declarat chiar socat de prevederile viitorului Act al Libertatii de Alegere [3], pana in momentul in care s-a confruntat cu neplacuta evidenta a faptului ca ‘mesia’ ales de el fusese unul dintre sustinatorii distructivei declaratii la ultimul Congres. Cum era de asteptat, a refuzat hotarat sa permita acestui adevar sa-i strice starea euforica. Era hotarat – si nu s-ar fi lasat indus in eroare de fapte. Nu mai este nevoie sa spunem ca persoanele religioase practicante, credinciosii catolici pro-life nu vor participa la inaugurare.

Cum pot aceste doua grupuri sa stea alaturi in aceleasi strane si sa faca publicitate departamentelor lor in acelasi spatiu, in aceeasi parohie catolica? Simplu, pentru ca aceasta contradictie a fost tolerata ani de-a randul de cei responsabili de bunul mers al bisericii noastre. In aceasta campanie electorala [din SUA, n.red.] nici unul dintre aceste grupuri nu a primit vreun sfat de a vota potrivit principiilor catolice pentru ca, in mod obisnuit, se pastra tacerea de la amvon, in cazul acestui subiect. Esecul absolut al conducatorilor bisericii noastre in a defini pentru noi ceea ce inseamna relatia cu biserica – si apoi a o impune – a dus la degradarea societatii catolice si la pierderea sensului lucrurilor sfinte. In momentul in care Hristos si Veliar sunt considerati parteneri egali in sanctuar, atunci nimic din cadrul acestuia nu mai reprezinta ceva, si nu mai exista nici o caracteristica semnificativa care sa deosebeasca un adevarat catolic de unul fals“.

Mama celor noua copii

Adevăratele minuni

Doctorul doctorilor


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare