Campanii anti-Dumnezeu (Noutati 19 ianuarie 2009)

19-01-2009 1 minut Sublinieri

UPDATAT !

1231349317.jpg

Ion Bazac. Programul de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, un eşec total

“… Noul ministru al Sănătăţii a declarat că principalele cauze care au dus la aceste rezultate slabe sunt graba cu care s-a desfăşurat campania şi lipsa de informare, atât a părinţilor, cât şi a medicilor, cu privire la beneficiile şi efectele acestui vaccin. Cu toate acestea ministrul doreşte să continue proiectul, pe care îl consideră extrem de util, în condiţiile în care statisticile din domeniu scot la iveală date îngrijorătoare. În România sunt depistate anual aproximativ 3.000 de noi cazuri de cancer de col uterin, iar 2.000 de femei mor, în fiecare an, din cauza acestei maladii. Ministrul va organiza, în următorul an, un program amplu de informare, după care va relua campania de vaccinare, numai dacă statisticile vor arăta că părinţii sunt dispuşi să accepte imunizarea fetelor“.

Previziuni sumbre pentru 2009. România măcinată de lupte de stradă şi greve
Asta suntem programati sa avem si noi… Dupa criza, se comanda acum multa disperare si multa anarhie. Pentru a urma legitime masuri cat mai draconice de “securitate” si ordine sociala.

UE vrea sa rescrie istoria Europei!

UE pregateste anexarea Islandei si Norvegiei in 20o9

  • Rost, nr.69/nov. 2008:

„România” vs. România de Claudiu Târziu

Între frica şi iubirea de Dumnezeu, de Paul Curcă

REAPRINDEŢI CANDELA

Grigore Vieru: Nu am, moarte, cu tine nimic (exceptional!)

  • Basilica: 

Poetul Grigore Vieru, pomenit la Sfânta Liturghie

Înmormântarea teologului şi istoricului ortodox Olivier Clément va avea loc marţi, 20 ianuarie 2009, la Paris


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Campanii anti-Dumnezeu (Noutati 19 ianuarie 2009)

  1. 3000 cazuri noi pe zi inseamna 1.095.000 femei depistate cu cancer pe an. Aici este o mare minciuna. Daca mai adaugam si statistici privind alte forme de cancer, diabet, boli cardiovasculare etc, cred ca vom ajunge la concluzia ca in Romania traiest peste 100 milioane de femei adulte.
    Refuz sa cred aceste ‘statistici oficiale’.

  2. Imi cer iertare ca v-am obosit degeaba, alta data nu o sa ma mai pripesc cu postarile, abia acum am citit comentariile dumneavoastra de la rubrica referitoare la confirmarea audio a parintelui Iustin. Poate apare filmul intreg, sau poate cineva bine intentionat reuseste sa ii ia un alt interviu parintelui Arsenie.

  3. Mai bine ar face o campanie in care sa explice femeilor cauzele reale care produc aceasta boala. Nu sa injectam fetitele noastre, facand experimente pe ele. De unde atata grija? Si asa dintr-o data? De ce nu spun ca numarul mare de avorturi si toate metodele contraceptive produc aceasta nemiloasa boala? Bunicile si strabunicile noastre erau f. sanatoase pentru ca ele dadeau nastere la toti copiii. Astazi copiii sunt invatati sa foloseasca aceste mijloace. Cine ii invata pe ei sa-si pastreze puritatea si curatia sufleteasca si trupeasca?Aceste lucruri par depasite dar nu e adevarat.

  4. Nu numai avorturile si contraceptia, dar si relatiile sexuale prea dese si cu parteneri multi, la intamplare, contribuie la aparitia cancerului de col uterin.
    Dar astea nu o sa se spuna niciodata, fiindca oamenii trebuie indobitociti, ca sa fie mai usor influentati si teleghidati psihologic !
    :((
    In occident, odata cu camlpania de informare pentru acest vaccin, spun si ca acest vaccin s-a aratat eficace doar pentru doua tulpini din zecile de tulpini existente ale virusului, si ca prin urmare chiar si cu vaccinul facut, tot trebuie facuta periodic analiza de depistare a virusului, fiindca VACCINUL NU DA NICI O SIGURANTA CA PERSOANA REPSECTIVA NU VA DEZVOLTA ACEASTA FORMA DE CANCER.
    In plus, in UE vaccinul se face doar la cerere, deci este optional si nu impus prin campanii in scoli, numai la fete de peste 14 ani. Cred ca am mai scris asta aici, dar poate nu strica sa mai scriu odata.
    Doamne ajuta !

  5. ,,Oricine este din adevar asculta glasul Meu,, (Ioan 18, 37)
    În manastiri si între persoanele care vor sa aiba o viata mai duhovniceasca, se vorbeste mult despre ascultare. De multe ori m-am întristat, vazand, cum unele persoane care pretindeau ca fac ascultare încalcau grav Cuvantul Lui Hristos si faptele Sfintilor Parinti. Cu greu am înteles ca, nu poti sa faci ascultare daca nu esti în adevar, iar acei farisei dintre noi, care vorbesc mereu despre ascultare dar nu o împlinesc, se înseala pe ei însisi si înseala si pe altii. Dar sa trec direct la subiect.
    Am urmarit dezbaterile din ultimile zile pe tema cipurilor si am sunat în cateva locuri ca sa ma înteresez. M-am interesat si la manastirea mea de metanie Sihastria Putnei, ca sa aud parerea lor si sa-i întreb daca au adunat semnaturi. Am vorbit cu Pr. Prot. Leontie, care mi-a spus ca parerile sunt împartite, ca nu mai stii pe cine sa crezi, ca cei de sus ar fi spus ca oamenii sa stea linistiti ca cei de la Petru Voda sunt de felul lor alarmisti, ca Pr. Staret Arhim. Nectarie ar fi plecat la Arhiepiscopie sa întrebe, iar de semnaturi nici vorba. Din pacate, cred ca aceasta este situatia în multe manastiri si as vrea, daca pot sa clarific cateva lucruri, pentru mine însumi si pentru cei care se framanta împreuna cu mine. O sa numerotez ideile pentru a fi cat mai concis.
    -1.pe cine sa crezi, cine spune adevarul, pe cine sa asculti? Cred ca nu este asa de greu de aflat raspunsul la aceste întrebari, hai sa-i împartim în doua tabere pe duhovnicii mari care au parerile împartite. Cred ca adevarul îl spun duhovnicii care în predici sau scrieri
    -au combatut asa zisa unire între ortodocsi si ereticii monofiziti, fara ca acestia din urma sa se lepede de erezia lor (este o lepadare pe fata fata de hotararile celui se al IV-a Sinod Ecumenic, de la Calcedon )
    -au combatut erezia ecumenismului (Hristos nu a venit pe pamant sa uneasca minciuna cu adevarul)
    -au combatut judecata stramba care s-a facut Pr-lui Daniel de la Tanacu (am ales si acest caz, deoarece primele doua sunt mai greu de înteles de catre oamenii simpli, însa felul cum a fost judecat cazul de la Tanacu de catre mai marii nostri, este strigator la cer)
    În functie de aceste criterii o sa stim de cine sa ascultam si de la cine sa cerem binecuvantare.
    -2.Spun unii sa ne curatim de pacatele noastre si sa lasam în pace cipurile. Chiar daca Pr Porfirie a spus asta, am vazut cum în vreme de marturisire, Sf Parinti au lasat linistea si s-au implicat în problemele respective, nu numai în problemele duhovnicesti ci si în diferite acte de nedreptate din timpul respectiv. Adevarul trebuie cautat si marturisit, nimeni nu poate sa contrazica faptul ca cipurile de pe documente sunt o etapa înaintemergatoare implantarii lor oamenilor si nimeni nu poate sa contrazica faptul ca cipurile au rolul cheie în controlul total care se instaureaza.
    -3.Se spune ca oricum nu putem opri aceste evenimente, ele tot trebuie sa se întample. Asa este, ele trebuie sa fie, pentru ca s-a proorocit ca vor fi, însa noi putem sa întarziem aceasta lucrare. Afara de asta în Apocalipsa, se spune ca cei care vor primi semnul fiarei se vor chinui în vecii, vecilor (Apoc. 14,11) si atentie, spune de proorocul mincinos care ..,, amagea pe cei ce au purtat semnul fiarei si pe cei ce s-au închinat chipului ei,, (Apoc. 19,20). S-ar putea întelege ca cei care poarta cipuri, mai mult ca sigur vor fi conectati la comenzile si la minunile mincinoase pe care le vor primii.
    -4.Unii, deja se întreaba, cum sa iasa în afara sistemului, ca au atatia copii? Dar iubitilor, semnaturile se aduna pentru ca nu suntem de acord cu aceste cipuri, sa fie clar acest lucru si pentru cei care nu înteleg cei ala cod de bare si pentru cei care se încurca în Scriptura. De ce nu suntem deacord? Pentru ce am subliniat la puntul 2 . Acesta este primul pas, iar pana la urmatorul, copiii ar putea creste putin, iar cei care nu vor creste pot deveni îngeri. Nu cred ca este corect sa ne gandim la supravetuire (fie a noastra personala, fie a copiilor), în detrimentul mantuirii, atunci pentru ce traim? Scopul vietii este mantuirea sufletului, ar fi absurd sa ne luptam sa traim cativa ani si sa pierdem viata vesnica.
    -5.Sunt unii care au fel de fel de carduri, telefoane, cu cip…Diferenta este ca, cipul de pe actele noastre (pasaport, permis auto, buletin de identitate), care ulterior v-a fi implantat, contine date personale unice , are sisteme prin care suntem permanent urmariti (apropo.. de ce spovedania este un secret pe care nu avem voie sa-l dezvaluim? Însasi aceasta învatatura a bisericii vine în contradintie cu cipuirea) si cel mai rau lucru, o sa fim conectati la operatorul central, la pupitru caruia nu va fi nici Hristos si nici vreun ucenic de-al Lui.
    -6.Cum mult iubitii nostri conducatori s-au milostivit sa ne faca control medical general gratuit, tocmai înainte de cipuire? Oare nu pentru ca aveau nevoie de informatiile respective?
    -7.De cand este lumea aceasta, fiecare tara are niste informatii, care daca s-ar afla, ar fi vulnerabila, la fel este si cu fiecare persoana.
    -8.Argumentul cel mai important în favoarea luptei împotriva cipurilor, este ca prin aceste cipuri se calca libertatea omului de a avea propria gandire, care a fost daruita fiecarui om de Dumnezeu. Nu înseamna ca nu vom putea gandi, ci înseamna ca prin cipuri vom fi manipulati si în orice clipa santajati. Atunci cand omul este controlat la orice miscare, spun unii ca nu-i deranjeaza, dar cand o sa fim influientati în tot ceea ce facem în viata noastra, pana acolo încat nu vom mai fi capabili sa distingem realul de ireal deja suntem niste papusi în mana papusarilor.
    -9.Nu ne pasa de semnul diavolului, nu are decat sa-l puna pe toate conservele, dar nu pe capul nostru.
    -10.Hristos spunea..,,cine nu este cu Mine este împotriva Mea,, nu putem ramane la mijloc, nu putem fi neutri, nu putem ramane caldicei, nu putem sa nu ne implicam în ceva care ne priveste direct, daca nu am semnat împotriva cipurilor este ca si cum le-am acceptat.
    -11.Daca cineva se implica în campania de strangere a semnaturilor poate explica mult mai simplu oamenilor despre ce este vorba. Pana la urma nici nu-i nevoie sa dovedim cuiva ca acesta este semnul lui Anticrist, pentru ca nici macar necredinciosilor nu le convine sa primeasca un cip care sa le priveze libertatea si prin care sa fie contralati.

    Ierom. Ioan Buliga

  6. Multumim pr. Ierom. Ioan Buliga pentru sfaturi.
    “Nu cred ca este corect sa ne gandim la supravetuire (fie a noastra personala, fie a copiilor), în detrimentul mantuirii, atunci pentru ce traim? Scopul vietii este mantuirea sufletului, ar fi absurd sa ne luptam sa traim cativa ani si sa pierdem viata vesnica.” mare adevar este in ce spuneti parinte mai ales intr-o vreme cand chiar si pe siturile pretinse ortodoxe gasesti grau amestecat cu neghina. Un exemplu este si articolul “Cine si cui ii aplica “pecetea fiarei”?” cu tenta New Age de pe situl crestinortodox, care se vrea lamuritor al chipurilor: http://www.crestinortodox.ro/module.php?module=newsannounce&catid=53&item=24782#comentariu

    Este uimitor cum unora le place sa ii citeze pe sfintii parinti in unele locuri in propozitii scurte si “concise”, pt ca sa le intoarca invatatura in folosul lor, a ceea ce li se potriveste si inteleg ei si felului lor de viata modern. Acelasi lucru fac si protestantii cand blasfemiaza crucea si pe Sfanta Fecioara, tocmai pt ca nu vor sa citeasca in Biblie si Sf Traditie pana la capat. “Vai voua fariseilor care stiti sa interpretati universul insa semnele vremurilor nu”.

    In ceea ce-l priveste pe fiecare, este liber sa aleaga. Pr Iustin (printre putinii ramasi care mai pastreaza o linie sanatoasa ce urmeaza sf traditie) este deigrat pt. articolul scris acum cateva zile, ca fiind extremist, insa cine o face?
    acei ortodoxi modernisti care vor sa fie si cu lumea si cu Dumnezeu.
    Insa chiar Mantuitorul ne spune in Sf Biblie ca vor venii vremuri in care va trebui sa alegem intre El si lume. Analizandu-le viata acestor “intelepti ai lumii” veti afla cine sunt, “ii veti cunoaste dupa faptele lor”.
    Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa stam in dreapta invatatura pana la capat, chiar daca aceasta va insemna jertfa suprema, asa cum au facut-o toti sfintii Lui de-a lungul istoriei. Daca acesti sfinti marturisitori catalogati “extremisti” de lumea moderna nu ar fi fost, ortodoxia nu ar fi existat astazi.
    Alegerea este a fiecaruia din noi.

  7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Statul Big Brother (Noutati 20 ianuarie 2009)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare