Avem nevoie de cipuri de identificare/localizare? (Noutati 6 februarie 2009)

6-02-2009 58 secunde Sublinieri

 231px-epc-rfid-tagsvg.png

Alianta Familiilor din România solicita respingerea acordului prezumat

Binele, răul şi «terorismul» (de Eric Rouleau)

  • Bataiosu:

Dilema islandeza: UE sau o “Uniune monetara scandinava”?

ONG-urile finantate de Soros s-au gandit si ele sa conteste Legea 298, asta dupa ce noi, bloggerii, facem asta de 2 saptamani

Big Brother pe strazile din Brasov

Atheist bus: three Christian groups launch counter-adverts

Obama to create faith-based office

  • Blog Victor Roncea:

URSSE O parte din Parlamentul European vrea sa forteze Romania sa recunoasca ilegala independendenta a provinciei Kosovo

INFO CIP. Raport alarmant din 2006 al Comisariatul Britanic al Informatiilor: “In 10 ani toti britanicii ar putea fi implantati ca niste caini”

INCREDIBIL DAR ADEVARAT – Politistii din Londra vor fi obligati sa se lase implantati cu cipuri “Big Brother” pentru “siguranta”

  • Blog Laurentiu Dumitru:

Biserici din Bucuresti cu Sfinte Moaste

Izvoare tamaduitoare in Romania

Conferinte Grupul Areopag

“Cu ce preţ?”, carte oferita gratuit elevilor si studentilor

Nu va omorati muncind! Oricum nu baga nimeni de seama!

Slava Domnului! Biserica “Sfantul Nicolae” din Bari daruita crestinilor ortodocsi rusi

Does Google really worry about our privacy?


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Avem nevoie de cipuri de identificare/localizare? (Noutati 6 februarie 2009)

  1. L-am rectificat, multumim!

  2. BISERICI DIN ROMÂNIA CU SFINTE MOAŞTE-oltenia
    Stânişoara pe directia nord, plecând din halta CFR Pausa-Căciulata, la aproximativ 6 km, sau din staţia CFR Turnu, pe directia est, la aproximativ 4 km) Sfinţii: Nicodim de la Tismana (prăznuit pe 26 decembrie), Ignatie Teoforul (prăznuit pe 20 decembrie) şi Ioan Gură de Aur (prăznuit pe 30 ianuarie şi 13 noiembrie) – racla cu părticele din moaştele lor, alături de o cruce de plumb a Sf. Nicodim, se află la Mănăstirea Tismana, jud. Gorj Sfinţii: Serafim de Sarov (prăznuit pe 2 ianuarie şi 19 iulie), Ignatie Briancianinov (prăznuit pe 30 aprilie) şi Dimitrie de Rostov (prăznuit pe 21 septembrie) – raclă cu părticele din moaştele Sfinţilor se află la Mănăstirea Lainici, comuna Schela, sat Sâmbotin, jud. Gorj, tot aici aflându-se, în cimitirul mănăstirii, şi mormântul Cuv. Arhim. Irodion Ionescu (sec. XIX, necanonizat, fost duhovnic al Sf. Calinic Cernicanul) Sfinţii: Nifon de Constantinopol (prăznuit pe 11 august), Serghie şi Vah (prăznuiţi pe 7 octombrie) şi Tatiana (prăznuită pe 12 ianuarie) – capetele Sfinţilor şi mâna stângă a Sf. Nifon, alături de o părticică din moaştele Sf. Ioan Gură de Aur (prăznuit pe 30 ianuarie şi 13 noiembrie) se află în Biserica Mitropoliei din Craiova (Str. Mitropolit Firmilian 3), jud. Dolj Sfinţii: Ioan Iacob Hozevitul de la Neamţ (prăznuit pe 5 august), Dimitrie al Rostovului (prăznuit pe 28 octombrie) şi Ierarh Teodosie de Cernigov (prăznuit pe 5 februarie) – părticele din moaştele Sfinţilor alături de o părticică din Sf. Cruce (sărbătorile Sf. Cruci: Duminica a 3-a din Postul Mare, 7 mai, 1 august, 11 septembrie şi 14 septembrie) se află la Mănăstirea „Sf. Gheorghe” din Craiova, jud. Dolj • Sfinţii: Tecla- mama celor bolnavi, 2 coaste si o particica din mana sfintei (prăznuită pe 24 septembrie), Maria Magdalena (prăznuită pe 22 iulie), Chiriachi (prăznuită pe 7 iulie), Marina (prăznuită pe 17 iulie), Mc. din Sinai şi Rait (prăznuiţi pe 14 ianuarie), Vasile cel Mare (prăznuit pe 1 şi 30 ianuarie), Cuv. Parascheva prăznuită pe 14 octombrie) [?], Nicolae (prăznuit pe 6 decembrie), Chesarie, Paisie Velicicovschi de la Neamţ (prăznuit pe 15 noiembrie) şi mulţi alţii – părticele din moaştele Sfinţilor (alături de un veşmânt de moaşte de la Sf. Grigorie Decapolitul – prăznuit pe 20 noiembrie) se află în Mănăstirea „Sf. Tecla”, com. Predeşti, jud. Dolj (la 11 km de Craiova)

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare