“Cine renunta la libertate de dragul sigurantei, le va pierde pe amandoua” (Noutati ortodoxe 14-16 februarie 2009)

16-02-2009 1 minut Sublinieri

243431.jpg

Ajutorul venit prin rugaciunea catre Maica Domnului

Surda de-o ureche…

“Greutatea păcatului pruncuciderii, mărită de lipsa înţelegerii şi de neştiinţa de a cere şi primi iertarea, face ca femeia care a făcut un avort să treacă printr-o perioadă atât de grea încât i se schimbă viaţa în toate dimensiunile şi domeniile ei. Durerea şi păcatul intră în fiecare colţişor al vieţii sale. Încearcă să scape de amintiri şi de durere prin negare, justificare, acuzarea altora, dar scăparea nu poate veni decât prin asumarea durerii în faţa milostivirii lui Dumnezeu. Procesul vindecării sufletului rănit poate fi parsurs mai profund când Taina Pocăinţei e însoţită de o consiliere spirituală adecvată. În acest sens Centrul de Formare şi Consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil organizează grupuri de consiliere pentru ieşirea din suferinţa numită “sindromul post avort”. Un grup este alcătuit din 8, 10 persoane şi consilierea presupune efectuarea unor paşi în întâlniri săptămânale cu durata de două ore. Durata totală a consilierii este în funcţie de participanţi. Ziua şi orele şedinţelor de consiliere se stabilesc după formarea grupului”.

  • Crestinortodox.ro:

Izvoarele si cauzele deprimarii

Interviu cu Parintele Antim de la Manastirea Sihastria – AUDIO

Noi reguli, pentru o noua ordine mondiala

Rugăciunea a XVIII-a de pe Malul Lacului… sau despre căinţa îndreptată spre Dumnezeu

  • Viata la tara:

Medicina care ne vinde sănătate(a)

Simplitate, armonie, tradiţie

  • Nostrabrucanus:

Fabrica De Sclavi – Episodul 6.2 : Vaccinati Si Nevaccinati, Autism, Maimute Si Coruptie

Spania: vaccinuri impotriva HPV retrase, dupa doua internari

  • Moldova noastra:

Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam” (Raza Albastra) (II)

CELE DOUĂ CALENDARE: ÎNCHEIERE ADĂUGITĂ

Un nou conducător al programului CMB legat de mişcarea ecumenică în secolul al XXI-lea

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a săvârşit slujba de hirotesie întru duhovnic a unor noi preoţi din Arhiepiscopia Bucureştilor

“(…) La final, Patriarhul României a oferit în dar fiecărui preot în parte cartea „Foame şi Sete după Dumnezeu“, precum şi Certificatul de duhovnic, fără de care nici un slujitor nu poate săvârşi Taina Spovedaniei. Acest certificat dă dreptul persoanei menţionate să exercite slujirea de duhovnic cât timp se află sub ascultare canonică faţă de chiriarhul locului şi săvârşeşte cele ale duhovniciei, potrivit Sfintelor Canoane ale Bisericii Ortodoxe”.


Categorii

Pagini Ortodoxe

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la ““Cine renunta la libertate de dragul sigurantei, le va pierde pe amandoua” (Noutati ortodoxe 14-16 februarie 2009)

  1. Foarte frumos ca se amintesc Sfintele Canoane ale Bisericii Ortodoxe. Ce bine ar fi sa fie si respectate in tot Duhul Sfant al lor!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare