Noi zvonuri de razboi si de dictatura globala (Noutati 20-21 februarie 2009)

21-02-2009 2 minute Sublinieri

 UPDATE (15.30 a.m.)

netanyahu.jpg

Benjamin Netanyahu: Iranul este cea mai mare ameninţare din existenţa noastră

Se pregateste Israelul sa invadeze Libanul?

Oficiali ONU: Iranul are suficient uraniu pentru a construi o bombă nucleară

Propaganda americana, cu nimic mai prejos de cea nazista, din contra!

Am auzit de schimbarile ‘majore’ care s-au petrecut la nivelul administratiei bisericesti in cadrul Arhiepiscopiei Craiovei sub IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, insa le-am considerat pana la urma  firesti, oarecum, dat fiind faptul ca fiecare ’stapan’ isi aduce cu el oamenii sai cu care va colabora. Bun pana aici. Mirarea insa m-a cuprins atunci cand am auzit ca unii dintre ‘oamenii de incredere’ care urmau sa ocupe functii inalte in administratia bisericeasca in Arhiepiscopia Craiovei erau nici mai mult, nici mai putin decat membrii fondatori ai sindicatului preotilor “Pastorul cel bun”. Deci ce sa inteleg eu pana la urma, potrivit regulii celui mai simplu silogism?… in fine, am mai cautat si cercetat. Astfel, am gasit de curand un articol ‘indiscret’, scris nu cu mult timp in urma de Dl. Dan Olteanu, pe care il puteti citi in intregime AICI.

Pot sa va spun ca, din informatiile pe care le am, articolul in cauza este destul de bine facut, adica surprinde starea de fapt a lucrurilor actuale in Arhiepiscopia Craiovei, insa ii trebuiesc cateva observatii, rectificari si adaugiri de rigoare, pe care am sa le evidentiez in randurile de mai jos.

In primul rand se poate vorbi in mod clar de o campanie de “epurare” a oricaror ‘urme teofanice’, incepand de la realizarile misionare ale fostului mitropolit pana la oamenii de baza cu care IPS Teofan a colaborat si a realizat, ceea ce acum nu mai este si nu se mai poate vedea cu ochii (…)

  • Apologeticum:

Parintele Melchisedec Velnic, staretul Putnei – Sa spunem un NU hotarat documentelor biometrice

Dovada video: Permisul auto romanesc are microcip

  • Victor Roncea:

ISTORIC. Situatia introducerii pasapoartelor biometrice in tarile ortodoxe europene

ANTI-CIP si AMPRENTARE BIOMETRICA. “În calitate de judecător, mi se pare o umilinţă să fiu amprentată ca deţinuţii”

CONTROL TOTAL MONDIAL. In SUA si Marea Britanie dispozitivele pentru cablu se vand incorporate cu microfon si camera video ascunse. DOVEZILE VIDEO

  • Hotnews – suntem pregatiti, usor-usor, pentru dezastru; papusarii lumii ne prostesc la fel ca si guvernantii, cum ca abia acum isi dau seama cat de grava este situatia:

George Soros: Colapsul sistemului financiar nu are solutie imediata

Paul Volcker: Criza actuala ar putea fi mai severa decat Marea Criza Economica

Paul Volcker, un important consilier al presedintelui Obama, a declarat, vineri, ca economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresii din anii 30. Volcker a remarcat ca productia industriala la nivel mondial se afla intr-o scadere mai accelerata decat in SUA, care are oricum probleme grave. “Nu tin minte nici o perioada, poate nici macar in timpul Marii Depresii, in care economia scade intr-un ritm atat de alert si atat de uniform in lume”, a declarat Volcker. De asemenea, Volcker, fost presedinte al Federal Reserve, se indoieste ca masurile pentru salvarea economiei, asa zisele “inovatii financiare”, adica cele care au dus la crearea activelor toxice, ar fi adus beneficii importante societatii, scrie Reuters.

Obama s-a clasat pe primul loc in Topul eroilor. Iisus Hristos este pe doi

Pozitia Sinodului Greciei despre pasapoartele biometrice si numarul 666

Episcopia Oradei neaga casatoria homosexuala oficiata de un preot ortodox

Devla miluisa! – ar fi foarte bine daca interesul fata de tigani ar fi unul izvorat din mila crestina si nu din adaptarea bisericii la ideologia corectitudinii politice…

Argentina i-a pus la dispozitie episcopului care a declarat ca nu crede ca au existat camere de gazare zece zile sa paraseasca tara

  • EvZ: 

Cele mai păcătoase 10 oraşe ale lumii

CRIZA DE LA MIC LA MARE

  • Cotidianul:

Regina Big Brother-ului pregăteşte un ultim reality-show: despre propria moarte 

Vaticanul condamnă patrulele cetăţeneşti

***

DE CE S-A SINUCIS KEVIN CARTER?

POVARA OMULUI DEOSEBIT

  • Bookblog:

Principiul sării în bucate, sau cum se prezintă răul care face binele

Vă mai aduceţi aminte de mankurtizare? – O zi mai lungă decât veacul


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Noi zvonuri de razboi si de dictatura globala (Noutati 20-21 februarie 2009)

  1. Episcopul Williamson caruia i s-au dat 10 zile sa paraseasca Argentia e de negasit(cf presei germane:http://www.welt.de/politik/article3242378/Williamson-nach-Ausweisungs-Erlass-unauffindbar.html).

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare