Danion Vasile si Maica Ecaterina Fermo la B1TV

22-02-2009 2 secunde Sublinieri

Emisiune B1TV – 21.02.2009 despre problema cipurilor din actele electronice si despre semnele vremurilor:


Categorii

Inregistrari

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Danion Vasile si Maica Ecaterina Fermo la B1TV

  1. Fata asta care le-a pus intrebari iese din tiparele reporterilor si oamenilor de mass media de azi. Desi se vede ca nu e catehizata, cel putin ii merge mintea si a pus intrebari destul de bune. In schimb, Danion imi pare deja foarte obosit si se pierde in detalii. Pare sa fie cumva speriat de cat de putin timp are ca sa spuna atat de multe lucruri. Ar fi cazul sa iasa mai multi oameni sa vorbeasca, nu sa incerce el sa fie prezent tot timpul peste tot.

  2. Cred ca a iesit mult mai bine decat la multe emisiuni si conferinte de pana acum, iar Danion si maica au parut sa gaseasca tonul si nuantele mai potrivite. Fata este, din pacate, nu doar exagerat de provocatoare pentru o astfel de emisiune, dar si astrolog de “meserie”. Dar atitudinea ei a fost neasteptat de buna, intr-adevar.

  3. intr-adevar, prezentatoarea are multe influente esoterice : gen iluminare, stigmatizare :). Dar e bine intentionata. Sa ne rugam pentru ea (Alina), caci deja au fost luat masuri pentru a nu-i fi difuzata emisiunea in reluare in timpul zilei, ci la miezul noptii. Descarcati aceasta emisiune si o dati prietenilor si rudelor. Faceti Video CD-uri pentru cei care nu au computere, ci doar dvd-playere. Emisiunea se poate descarca de aici : http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-87984eee33.zip

  4. Ma bucur pentru cei doi invitati care ne-au mai scos din letargia in care ne aflam. Stam ca strutii cu capul in nisip si ne e teama de ceea ce ne spun ceilalti.E bine ca ne mai trezesc constiintele adormite!

  5. Emisiunea nu a adus nimic nou pentru cei care ne informam din site-urile dvs., in schimb este binevenita pentru ceilalti care se informeaza doar de la sursele oficiale. Sa speram ca le-a mai risipit putin ceata de pe ochi macar unora dintre ei.
    Despre prezentatoare, de acord cu admin. Poate ca unora acest aspect nu li se pare important, totusi este. Chiar daca la ordinea zilei subiectul cipurilor si a pecetluirii este de departe cel mai important, celelalte obiceiuri proaste ar trebui si ele combatute : indecenta in imbracaminte, cochetarea cu religii pagane. La urma urmei, cele mai mari pacate ale lumii de azi sunt tocmai desfranarea si necredinta.
    Mi-as dori sa pot trece cu vederea aceste detalii, din pacate insa nu pot.
    Sa ne rugam pentru Alina, a facut totusi un lucru bun, chiar daca urmatoarea emisiune il va avea din nou ca invitat pe numerologul Basarab, sau alti esoteristi.
    Doamne iarta-ne si ne miluieste!

  6. Nu stiu ce-ar putea dobandi, din aceasta emisiune, cineva care ar incerca prima tangenta cu subiectul.
    Ambii invitati nu-si duc ideile pana la capat, se intrerup unul pe altul exact cand sa finalizeze o prezentare. Se pierd in divagatii (desi la atatea conferinte ar fi putut deprinde un stil mai coerent).
    Sunt dezamagit.
    Prezentatoarea e peste asteptari, structura emisiunii (daca macar ar fi urmat-o cei doi invitati) ar fi dus prin sine la lamuriri si argumentari mult mai pertinente.
    Pacat, fiindca fondul argumentarilor a fost prezent (in mintea lui Danion Vasile).
    Inca un pas ratat de mediere a unor adevaruri.

  7. O doamna care merge destul de des la Manastirea Cernica mi-a relatat o intamplare auzita de la parintele Antonie: ” La manastirea Antim parintele de acolo impartasea crestinii ce formasera un sir in asteptarea Trupului si al Sangelui Domnului. La un moment dat ii vine randul unui tanar. Ca din senin o mana nevazuta ii ridica parintelui Sfantul Potir.
    Mirat, acesta il intreaba: Ce pacate mari ai fiule de nu te pot impartasi?
    Tanarul spuse ca s-a spovedit si ca nu considera ca omisese ceva, doar ca….. lucra in strainatate si avea microcip in mana.”
    SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!!!!!

  8. @ George: Sigur, fiecare cu asteptarile si cu parerile sale. Din punctul nostru de vedere, comparativ cu alte ocazii, a fost chiar bine.

    @ Elly: Nu vrem sa ne-o luati in nume de rau, dar sunt de verificat temeinic astfel de intamplari, pentru ca stim cate legende circula prin biserici, mai ales din gura femeilor. Ar fi de intrebat direct acel parinte.

  9. buna emisiunea si mesajul clar, pozitiv. circula deja o petitie impotriva adoptarii in Romania a Codexul-ui Alimentarium care va otravi clar mincarea.
    tot in raspunsurile dvs spunea un parinte ca parintii athoniti se pregatesc deja si fizic pt vremurile ce vin(posturi dar si provizii). cum sa tinem rindurile aproape? sint prieteni preocupati de ce va veni si cu disponibilitate cred sa faca ceva mai mult, altii spun ca doar rugaciune. ma gindeam la o directie comuna care sa ne-o dea duhovnicii nostri dupa o impreuna rugaciune- trist ca ierarhia e anchilozata si aservita banilor de la stat. era mai usor si firesc sa ne vina de la pastorii cei ce au ramas in mare masura doar cu numele. sintem putini cu duhovnici si mai putin care ascultam 100% de ei.sint multi parinti de calitate care-s munciti in parte de provocarile vremurilor. ma gindeam in prostia mea ca poate e vremea sa-si ia traista si sa se caute intre ei pentru sfat. Domnul sa ne ierte! si ma iertati si dvs

  10. Stie careva sa-mi recomande un duhovnic de calitate in Cluj-Napoca ? Am fost plecata in strainatate mult timp si acum tot incerc sa intreb in jurul meu, dar se pare ca cei pe care ii intreb nu ma prea pot ajuta. Am intrebat si preotul la biserica la care ma duc si raspunsul a fost ca pot ramane la el.M-am spovedit la el, dar simt ca altfel ar fi daca ar fi un duhovnic mai batran. Stiu ca nu te spovedesti in fata preotului, ci in fata Lui Dumnezeu, dar parca m-as simti altfel daca as face aceasta in prezenta unui duhovnic mai in varsta.

  11. @ Felicia Boca:

    Am intrebat pe cineva din cluj si va raspuundem:

    Nu trebuie sa fie neaparat in virsta duhovnicul… Puteti sa incercati la parintele Teofil Roman de la Catedrala Mitropolitana (sau tot acolo la pr. Dumitru), sau la pr. Ciprian Negreanu la bisericuta ASCOR-ului din Hasdeu.

  12. @Felicia Boca: nu pleca in cautare pornind de la prejudecati precum varsta sau altele (multi cauta parinti vazatori cu duhul sau mari duhovnici). Nu-ti imagina ca trebuie sa fie nu stiu cum pentru ca e posibil sa il ratezi tocma pe cel la care trebuie sa ajungi. Am facut si eu greseala asta; slava Domnului ca o facut in asa fel incat pana la urma sa ajung unde trebuie.

    Ce-ti pot spune este ca undeva exista si un duhovnic pentru tine. Cauta si vei afla. Cerceteaza. Iti recomand sa incerci sa participi intai la o slujba, sa asculti o predica, sa porti o discutie…Rabdare si vei fi calauzita unde trebuie.

    Recomandarile fratelui admin sunt cele bune, pot confirma si eu. Nu uita sa ai rabdare.

  13. Draga Felicia, nici eu nu am crezut vreodata ca voi putea sa-mi deschid cu adevarat sufletul in fata cuiva. Asta, pana cand Domnul mi-a intins mana. Cauta-l pe parintele Teofil Roman, la catedrala Mitropolitana din Cluj! Nu cauta varsta…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare