Parintele Proclu despre cipuri si despre prigoana de astazi dinauntrul Bisericii: “DACA BISERICA N-ARE SA FIE UNITA CU POPORUL E DE PLANS”

5-03-2009 1 minut Sublinieri

Interviu luat pe data de 28.02.2009, in care parintele este intrebat despre hotararea Sinodului BOR asupra pasapoartelor biometrice, despre ascultarea ierarhilor si preotilor ce indeamna sa acceptam microcipul si despre pregatirea pentru sfarsitul lumii:


Integral: Parintele Proclu – Despre pasapoartele biometrice, antihrist, ierarhi from Ortodoxie on Vimeo (Apologeticum).

  • Amu`, cultu-i liber. Care vrea sa se duca-n iad, poa` sa se duca, ca nu-i pusa nicio bara. Care vrea sa se duca-n rai, numai asa vom putea, daca ne vom smeri si vom lasa rautatea si sa iubim…“.
  • Daca Bunul Dumnezeu ar duce-n rai pe toti maniosii si nervosi, nu se mai cheama rai, se cheama iad 🙂
  • “Si toti care au duhovnic si vin si pe la mine, ii de folos, iar care vin la mine si nu se duc la duhovnic, sunt de plans”.
  • Care are pe Duhul Sfant, il simti ca nu vrea sa ieie cipu`. Ca cipu` are si ‘cornite“.
  • Lucrarea asta diavoleasca o poate cunoaste numai aceia care au smerenie si cauta sa faca voia lui Dumnezeu, cauta sa nu depaseasca pe constiinta. S-adeseori trebuie sa intrebi pe constiinta: constiinta, spune drept, daca mor amu`, ma mantuieste Bunul Dumnezeu?
  • Sfanta Scriptura spune tot ce este in timpul de astazi“.
  • “E prigoana Bisericii… pentru ca multi au ajuns mari prin interes. (…) Interesul poarta fesul”.
  • “Are mare insemnatate cine-a ajuns sa doreasca mantuirea tuturor. Trebuie sa fim asa…: Toti pentru unul si unul pentru toti, unul pentru toti si toti pentru unul!”
  • Ca mi-a spus asa un parinte: cand m-oi pune la rugaciune si nu pot plange, is mort de viu”.
  • ” (…) – Deci considerati ca cei care au ajuns repede episcopi, fara perioada de manastire, au probleme?

– I-o facut cineva… i-o indemnat asa, sa-i faca sa bata-n struna intunericului; el sa fie format, da`-nauntru… felul doi. Calapod politic, da, asa-i modelul!”

  • “A vazut candva, cineva la televizor, dar nu amu`, demult, a vazut o albina, care mergea c-un chicior intr-o barca, si c-un chicior in alta barca, si cu fundul prin apa. Asa sunt aistia care iau cipul si vreau sa fie si crestini. Poa` sa fie cat de mare sau cat de mic!

–  Pai daca posteste, se roaga, se smereste, merge la biserica?

– Si diavolul merge la biserica!”

  • Nu-s uniti Prea Sfintitii. fiecare se da in dos… si sa ramana Prea Sfintit“.
  • – Sunt crestini care spun asa: Eu primesc actele cu cip, dar in inima raman crestin, nu ma lepad in inima…

– Ii minciuna!”.

  • Ii de plans Biserica… E vanduta Biserica!“.
  • “Daca crestinii se vor uni cu Parintii, daca se unesc Parintii cu Biserica, se unesc Parintii cu poporul…., trebuie sa fie una cu poporul…
  • “Vrea sa prigoneasca Biserica… ai nostri. Ai nostri sunt contra la ai nostri!”.
  • Comunistu` ii foarte mult ascuns in biserici!”
  • “Daca n-are sa fie Biserica unita cu poporul, ii de plans!”
  • “Cine are evlavie la cip, are si pe Antihrist. Si toti acei care-i impung pe crestini au duhul lui antihrist. Poa` sa fie cine`a fi ei!”

mitocu-balan-097.jpg

Legaturi:


Categorii

Inregistrari

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Parintele Proclu despre cipuri si despre prigoana de astazi dinauntrul Bisericii: “DACA BISERICA N-ARE SA FIE UNITA CU POPORUL E DE PLANS”

  1. Pingback: Refuzati actele cu cipuri. Parintele pustnic Proclu: „Sfanta Scriptura spune tot ce este in timpul de astazi … „ - video « Saccsiv’s Weblog
  2. Hai sa facem ce tine de noi, sa completam formularele cu semnaturi de la Petru Voda, sa le dam la cat mai multi cunoscuti care nu sunt de acord sa semneze.
    Sunt peste 100.000 semnaturi pana acum si in mod cert nu au aflat nici pe departe toti romanii. Sa stringem 500.000 semnaturi, se poate.
    Vorba aia s-au strins 500.000 semnaturi pentru ca X sau Y sa candideze la alegeri.
    Toata campania cu strecurarea actelor se bazeaza pe strecurarea pe sest a noilor acte si neinformare.
    Hai sa ii informam fiecare dintre noi pe cei din jur. Daca se vor mai face in viitor conferinte prin tara putem stringe semnaturile teoretic in citeva luni.
    http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/03/campania-strangere-de-semnaturi-continua-trebuie-atinsa-cifra-de-1-milion/

  3. unii zic ca cipul nu e nimic , ca cica par porfirie a zis ca el ar sta sa ii puna chiar si antihistul in persoana 666 pe frunte … pai tocmai aia e : sa iti puna 666 pe frunte nu e bai , nu asta e baiul ; baiul este cipul care are 666 : caci prin cipuri ni se poate controla viata duhovniceasca : cine are cip cu 666 poate sa fie telecomandat sa pacatuiasca dupa cum vrea antihristul … si tocmai aia e : pacatul te duce in iad ; deci cine primeste cip cu 666 de buna voie accepta liber sa fie tarat in iad prin efectul cipului asupra lui : caci prin cip se emit unde electromagnetice asupra creierului , unde care va activa anumiti centri ai creierului si care ne vor face sa pacatuim in mod fortat ; nimeni nu se va putea sa se impotriveasca acestui efect al cipurilor , caci noi nu mai avem putere sa facem minuni , si de aceea singura cale de mantuire este sa respingem cipurile cu orice chip …
    chestia mai este ca acuma cipurile au ajuns sa fie de dimensiunile 0,04×0,04 mm , dimensiune la care nu mai sunt vizibile cu ochiul liber ; cipurile de aceata dimensiune pot sa iti fie implantate in corp si fara sa stii acest lucru : la dentist , si la orice doctor , mai ales la chiurgi … ba mai mult : folosind un intrument special , te poate ” impusca ” si pe strada cu cip , incat sa iti intre sub piele fara ca sa simti ( eventual sa aiba un efect anesteziant ) , si uite asa te trezesti ca ai cip si nici nu stii : apropo de marsul asta anti-cip : pe acoperis poate sa stea un lunetist cu intrument de ala special care sa impuste pe fiecare om de pe strada participant la mars cu un cip , si aia sa se duca acasa cu cipuri fara ca macar sa stie ; efectul : vor ajunge sa pacatuiasca fara sa vrea ( telecomandati ) si fara sa stie de unde li se trage … mai mult : astfel de cipuri de astea invizibile poate ( si nu ca poate , probabil ) vor fi implantate ( daca nu sunt deja implantate ) si in calculatoare , televizoare , si alte aparate electrice ; se poate folosi chiar si microcipurile de pe placa de baza a calculatorului sau de la alte aparate , pe post de cip cu 666 prin care sa fim ” lucrati ” ; ma intreb daca nu cumva deja se face asta ? de unde e atractia asta irezistibila care este de cativa ani ca sa nu mai lasi calculatorul deloc ; in loc sa se roage sau sa citeasca toata lumea sta la tv sau la calculator !!! oare asta nu se trage de la niste cipuri de genul asta ???
    insa in cazul ca astfel de cipuri ne vor fi implantate fara ca sa stim , cand vom vedea aceasat nenorocire ca ” lucreaza ” asupra noastra , singura scapare va fi sa fugim in munti ; adica exact asa cum au spus sfintii parinti : scaparea de antihrist va fi numai in munti , unde nu mai sunt oameni …

  4. http://www.youtube.com/watch?v=elxhyr-mpzs&feature=related

    astia deja au tehnologia controlului complet al creierului prin cipuri …

  5. Pingback: Război întru Cuvânt » “E PRIGOANA BISERICII. PENTRU CA MULTI AU AJUNS MARI PRIN INTERES”
  6. Ce dovezi mai cautam? Copil_Pribeag: Cat timp ne mai ramane pana cand ne vor cipa obligatoriu?
    Vineri, 06 Martie 2009 15:41
    “In fine, ideea de a purta mereu la sine o hartie va deveni invechita si are niste dezavantaje, pentru ca, de fapt, o hartie este predispusa sa se deterioreze, sa se consume si sa fie pierduta sau furata. Solutia finala va fi de a avea microcipul plasat pur si simplu in interiorul corpului uman cum fac deja acum pentru identificarea animalelor domestice. INFOPET este una dintre multele companii care furnizeaza un biocip injectat sub pielea animalelor. Cipul poate fi citit cu un scaner, codul care identifica proprietarul si animalul domestic este memorizat pe un computer. Acest sistem se mandreste cu faptul de a putea tine sub control mai mult de 1 bilion de animale domestice cu sateliti si altele. MOTOROLA care produce microcipurile pentru MONDEX SMARTCARD, a dezvoltat diverse biocipuri implantabile in corpul uman. Cipul BT952000 a fost proiectat de dr. Carl Sanders care a participat la saptesprezece meetinguri ale NEW WORLD ORDER pentru dezvoltarea sistemului mondial pentru economie si identificarea fiintelor umane. Bio-cipul masoara 7 mm lungime si 0,75 latime, aproximativ dimensiunile unui bob de orez. Contine o baterie cu litiu reincarcabila. Aceasta baterie este incarcata cu un circuit “termo” care produce tensiune electrica din fluctuatiile temperaturii corpului. Si s-au cheltuit peste 1,5 milioane de dolari pentru a studia unde sa se amplaseze cipul in interiorul corpului uman. S-au gasit numai doua locuri adecvate si eficiente, FRUNTEA chiar sub par, acolo unde incepe parul, si dosul mainii, specificanduse MANA DREAPTA- dexter- apartinator sau pozitionat pe mana dreapta (APOCALIPSA 13: 16-17). ” – Microcip…holocaustul sufletului (www.restulstirilor.blogspot.com)

  7. Doar bunul DUMNEZEU ne poate feri de o implantare fara voia noastra, deci sa ne rugam LUI.Si eu m-am gindit la o astfel de inselatorie si stiu ca DUMNEZEU nu ne va lasa atunci. DOAMNE ajuta.

  8. Emanuel, zici tu ca sa fugim in munti dar spune-mi si mie care-i ala care sa faca treaba asta… nu vezi ca lumea nici nu concepe o viata fara ‘strictul necesar’, lumea e dependenta de produsele sistemului, care e acela care se va rupe de tot si se va retrage in munti..? iti zic eu ca f putini vor avea curajul sa faca asta… plus ca vor fi presiuni din partea celor ‘apropiati’ care ii vor lua drept nebuni asa totul va trebui facut pe ascuns, ca sa nu mai zic ca e foarte greu sa gasesti un loc prielnic in care sa poti supravietui… e foarte usor sa vorbim dar mai greu sa trecem la actiune. Dumnezeu cu mila… multi chemati, putini alesi

  9. eu cred ca se poate face orice daca ai credinta in Dumnezeu 100% sau macar 90% oricare ar face orice sacrificiu si sincer si eu as face-o desi am doar 22 de ani.DOAMNE AJUTA!……….LASATI TOTUL IN URMA CA DOAR O VIATA AVEM PE PAMANT,caci sufletul e nemuritor iar trupul muritor.atat ne mai ramane ….MANTUIREA!!!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare